تگزاپون صدفی

برای استعلام قیمت و دریافت اطلاعات با ما تماس بگیرید.

خانلو:09129297066

تولید کننده ایران
نام های دیگر صدفی، صدفی کننده
حداقل سفارش 1 تن
قیمت تماس بگیرید
وضعیت موجود در انبار تبریز و تهران

معرفی محصول

تگزاپن صدفی مخلوط تگزاپن و EGMS/EGDS میباشد که ظاهر بسیار زیبای صدفی در محصولاتی همچون مایع دستشویی و شامپو ایجاد می کند. با استفاده از محصول تگزاپن صدفی، پروسه تولید محصول با تلألو صدفی بسیار آسانتر شده و در دمای پایین براحتی قابل استفاده است.

در حالی که در صورت عدم استفاده از تگزاپن صدفی، برای ایجاد تلألو صدفی بایستی محصول را در پروسه گرم تولید نمود که سختی ها و غیریکنواختی های خاص خود را دارد. در بازار ایران عمدتا صدفی ها بر پایه تگزاپن و EGMS/EGDS تولید و عرضه می شوند و در این محصول تنوع بسیار کمی در بازار وجود دارد.

در واقع عامل اصلی صدفی کننده همان EGMS/EGDS می باشد که تگزاپن وظیفه پخش و یکنواخت کردن این ذرات صدفی را دارد. نمک موجود در فرمول صدفی نیز علاوه بر اینکه بر ویسکوزیته محصول تاثیر می گذارد باعث تنظیم اندازه ذرات صدفی می گردد. شکل و اندازه ذرات صدفی بر پایداری آن در فرمول محصول نهایی و رسوب نکردن آن بسیار تاثیرگذار بوده و در نتیجه انتخاب تگزاپن صدفی مرغوب برای تولید محصول بسیار مهم است.

مزایای استفاده از تگزاپن صدفی: می توان تگزاپن صدفی را در دمای محیط مورد استفاده قرار داد که باعث کاهش هزینه های تولید می گردد. تگزاپن صدفی می تواند ظاهر بسیار زیبایی به محصول نهایی ببخشد

این مواد در دسته اپسیفایرها دسته بندی می شوند که صدفی نام دارند و باعث می شوند شامپوها و محصولات بهداشتی غیرشفاف و صدفی دیده شوند. در محصولات آرایشی این ماده می تواند به عنوان اسانس، غلیظ کننده و رنگ دهنده استفاده شود. این ماده اولیه به محصول نهایی ظاهر خوشایندتر و لوکس تری می دهند. بدون این ماده شاید شامپوها دیگر جذابیتی برای مصرف کننده نداشته باشند. فرمول ساده شامپوها و محصولات بهداشتی به خودی خود جذابیتی ندارد ولی صدفی می تواند آن را شیک تر و زیباتر کند. فرموله کردن صدفی به طوری که ظاهر زیبایی داشته باشد کار دشواری می تواند باشد و به تجربه و مهارت یک شیمیست نیازمند است. قوام دهنده ها، اپسیفایرها، رنگ و اسانس ابزارهایی هستند که در جذب مشتری به محصول بسیار مهم هستند.

رایج ترین ماده صدفی کننده در شامپوها و مایعات دستشویی گلیکول استئارات یا همان گلیکول مونواستئارات یا ااتیلن گلیکول مونو استئارات است. از نظر شیمیایی، گلیکول استئارات نوعی استر است که از واکنش اتیلن گلیکول و استئاریک اسید بدست می آید. این ماده مخلوطی از این دو ماده نیست بلکه ماده ای شیمیایی دیگر و متمایزی است. درست است، این ماده از اتیلن گلیکول ساخته می شود ولی حاوی اتیلن گلیکول نیست. استئاریک اسید،  اسیدچرب پرمصرفی است که می تواند هم از منابع گیاهی و هم حیوانی مشتق شود. به همین دلیل برچسب طبیعی بودن به آن داده می شود.

طرز تهیه تگزاپن صدفی: تهیه تگزاپن صدفی و فرموله کردن آن کار آسانی نیست زیرا نیازمند مهارت است. برای تهیه صدفی ابتدا ترکیب مشخصی از عامل صدفی کننده که به صورت جامد است ذوب می شود و به مخلوط تگزاپنی که در آب حل شده است اضافه می شود. ترکیب این مواد و سرد کردن آنها با شیوه ای خاص موجب تهیه تگزاپن صدفی می شود.

خواص و ویژگی های گلیکول استئارات در تگزاپن صدفی

همانند بسیاری دیگر از مواد اولیه در صنعت شوینده، گلیکول استئارات هم در یک محصول بیشتر از یک وظیفه دارد. این ماده چندین خاصیت دارد:

عامل اپسیفای کننده: گلیکول استئارات در مقادیر کم، قابلیت غیرشفاف کردن مایعات را دارد. این ماده خاصیت بازتاب نور را دارد که موجب ایجاد ظاهری صدفی یا درخشان و لوکس تر محصول نهایی می شود. اگر در فرمول شامپو به میزان 4-5 درصد استفاده شود، محصول را سفید و صدفی می کند.

گلیکول استئارات با خواص نرم کنندگی که دارد، زمانی که به صورت موضعی بر روی پوست استفاده شود پوست را نرم و لطیف می کند. این ماده بافتی غلیظ و چرب دارد که این امکان را به آن می دهد تا فضای ریز موجود بین رشته های پروتئینی را پر کند. به همین دلیل است که این ماده نرم کننده است. گلیکول استئارات که برای پوست های خشک بسیار مفید است، در بسیاری از مرطوب کننده ها، لوسیون های بدن، کره بدن، شامپوها و نرم کننده ها یافت می شود.

تثبیت کننده امولوسیون: گلیکول استئارات خواص سورفکتانتی ملایمی دارد، زیرا مولکولی با یک سر آب دوست و یک سر چربی دوست است. این خاصیت این امکان را به این ماده می دهد تا ذرات چربی را در محلول آب نگه دارد و از پخش شدن آن جلوگیری می کند. همچنین این ماده ماندگاری محصولات را بیشتر می کند.

تغلیظ کننده: اتیلن گلیکول مونو استئارات و گلیکول دی استئارات هردو به غلیظ شدن یک محلول کمک می کنند و آن را ویسکوز می کنند.

اطلاعات ایمنی گلیکول استئارات: گزارش هایی مبنی بر تماس پوستی با این محصول و حساسیت گزارش شده است که البته این موضوع خیلی رایج نیست. البته اتیلن گلیکول مونو استئارات و گلیکول دی استئارات در مقادیر کمی که در محصولات آرایشی و بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد، بی خطر در نظر گرفته می شود.

این ماده ترکیبات سمی و خطرناکی برای محیط زیست ندارد. بنا بر تحقیقات انجام شده در آمریکا و کانادا، دلیلی برای اجتناب از مصرف تگزاپن صدفی وجود ندارد.

مشخصات محصول

نام انگلیسیPearlizing Agent
ظاهرخمیر سفید رنگ
Cas Number151-21-3
فرمول مولکولیEGMS/EGDS/SLES
HS Code3402
جرم مولکولی

آنالیز محصول

اکتیو26.5 تا 28.5درصد وزنی
نمکحداکثر 2درصد وزنی بر حسب NaCl
باقیمانده خشکحداکثر 43درصد وزنی
pH محلول 5% آبی6 تا 7بدون واحد

کاربردها

  • مایع دستشویی صدفی
  • مایع ظرفشویی صدفی
  • انواع شامپو صدفی

بسته بندی

بشکه 100 و 150 کیلویی

برای استعلام قیمت و دریافت اطلاعات با ما تماس بگیرید.

خانلو:09129297066

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

6 دیدگاه در حال حاضر

  1. در فرمول مایع دستشویی حداقل چقدر تگزاپن باید بزنیم؟

  2. سلام خدمت شما. منظور شما تگزاپن هست یا تگزاپن صدفی؟

    • منظورم تگزاپن هست ولی ممنون میشم حداقل تگزاپن صدفی رو هم بگید.

      • تگزاپن صدفی بین 1 تا 5 درصد یا شاید هم بیشتر در فرمولها می تواند مصرف شود. تگزاپن نیز حد مشخص و از پیش تعیین شده ای ندارد. باید فرمول را بررسی کرد تا حداقل شویندگی و ویسکوزیته را بتوان با درصدی از تگزاپن تامین کرد. لطفا با شماره 09129297066 تماس بگیرید تا راهنمایی نماییم.

  3. سلام .وقتتون بخیر.من در مواردی هم دیدم که از اتیلن گلایکول مونو استئارات در کنار کوکونات علاوه بر تگزاپون و نمک ،تگزاپون صدفی رو تولید می کنن.اما شما صحبتی از کوکونات نکردین.این دو روش و نتیجه حاصل چه تفاوتی دارن؟

    • سلام خدمت شما. فلسفه فرمولاسیون صدفی اینگونه است که با تهیه محیطی از سورفکتانت و تنظیم اندازه مایسل ها، اجازه تشکیل ذرات جامد بلورین آلی با اندازه های بسیار ریز را داشته باشیم در حالیکه این ذرات بسیار ریز همدیگر را جذب نکرده و رسوب تشکیل ندهند. حال سورفکتانت می تواند رنج وسیعی از مواد را شامل شود که یکی از مواد مورد استفاده در برخی فرمولهای خارجی کوکونات است. هر فرمولی ویژگی های خاص خود را دارد و استفاده از ترکیباتی از جمله تگزاپن و مونو/دی استئارات که در ایران شایع است وحی منزل نیست.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات

Call Now Button