کوکامیدو پروپیل بتائین

برای استعلام قیمت و دریافت اطلاعات با ما تماس بگیرید.

خانلو:09129297066

تولید کننده ایران
نام های دیگر بتائین، بتایین، کوکامیدو پروپیل بتایین
حداقل سفارش 1 تن
قیمت تماس بگیرید
وضعیت موجود در انبار تبریز و تهران

معرفی محصول

کوکوآمیدوپروپیل بتائین و لورامیدوپروپیل بتائین جزئی از مواد اولیه ای هستند که آمیدوپروپیل بتائین ها نامیده می شوند. این مواد اولیه از انواع مختلفی از اسیدهای چربی که به آمیدوپروپیل بتائین متصل هستند، تشکیل شده اند.

چرا این ماده در محصولات آرایشی و بهداشتی استفاده می شود؟

کوکوآمیدو پروپیل بتائین، لورامیدوپروپیل بتائین و آمیدوپروپیل بتائین های مرتبط عموما به عنوان سورفکتانت در محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد. سورفکتانت ها همانند تگزاپون یا سولفونیک اسید به تمیز شدن پوست و مو به واسطه کمک به آب برای ترکیب با چربی و آلودگی، آنها را تمیز و شستشو می دهند. به همین دلیل آنها رفتاری شبیه به شوینده ها(صابون ها) و مابقی محصولات موجود در حمام و دستشویی مانند شامپوها، نرم کننده ها و اسپری ها دارند. همچنین بتائین در محصولات تمیزکننده خانگی از قبیل شوینده های البسه، مایعات ظرفشویی و تمیزکننده های سطوح مورد استفاده قرار می گیرد. سایر خصوصیاتی که بتائین دارد عبارتند از: ضد الکتریسیته، ماده نرم کننده مو، نرم کننده پوست، شوینده، فوم دهنده و ویسکوز کننده. لورامید نیز خواصی همچون بتایین دارد که معمولا در کنار هم برای فرمولاسیون شوینده ها بکار می روند.

کوکوآمیدوپروپیل بتائین ماده ای شیمیایی است که در بسیاری از محصولات شوینده شخصی و خانگی یافت می شود. بتائین نوعی سورفکتانت است که به این معناست که با آب فعل و انفعال می کند و مولکول هایی را که بی ثبات هستند و به یکدیگر متصل نمی شوند را ایجاد می کند.

وقتی که مولکول های آب به یکدیگر نچسبند، احتمال اتصال آنا به چربی ها و آلودگی ها بیشتر می شود، بنابراین زمانی که شسته می شوند، آلودگی ها نیز شسته و پاک می شوند. در برخی محصولات، بتائین ماده ای است که کف ایجاد می کند.

بتائین اسید چرب سنتزی ساخته شده از نارگیل است، بنابراین محصولاتی که طبیعی در نظر گرفته می شوند، می توانند شامل این ماده شیمیایی باشند. با این حال برخی محصولاتی که حاوی این ماده هستند، ممکن است موجب ایجاد اثرات جانبی ناخوشایندی شوند.

عوارض جانبی بتائین

حساسیت به بتائین: برخی افراد ممکن است زمانیکه از محصولات حاوی بتائین استفاده می کنند دچار واکنش حساسیتی شوند. در سال 2012 مطالعه ای به این نتیجه رسید که خود بتائین به تنهایی موجب حساسیت نمی شود بلکه دو ناخالصی که در فرآیند تولید این ماده تولید می شوند، حساسیت زا هستند.

این دو مواد تحریک کننده آمینوآمید و 3-دی متیل آمینوپروپیل آمین هستند. بنابر چندین تحقیق، افراد در برابر بتائین خالص دچار حساسیت نشدند.

ناراحتی پوستی: اگر پوست به محصولاتی که دارای بتائین هستند، حساس باشد ممکن است فرد سفتی، قرمزی و یا خارش بعد از استفاده از این محصولات را تجربه کند. به این نوع از حساسیت ها آماس پوستی تماسی می گویند که اگر شدید باشد ممکن است موجب بروز تاول و درد پوست شود.

اغلب مواقع این نوع از حساسیت های پوستی خود به خود یا زمانی که استفاده از محصولات حساسیت زا را متوقف کنید یا از کرم هیدروکورتیزون استفاده کنید، بهبود می یابند.

اگر زخم های پوستی در عرض چند روز بهبود نیابند، یا پوست آسیب دیده پوست اطراف چشم ها است، فرد باید به پزشک مراجعه کند.

تحریک چشم ها: بتائین در چندین محصولی که با چشم ها در تماس است، کاربرد دارد مانند محلول های لنز یا در محصولاتی که ممکن است هنگام دوش گرفتن در چشم ها می رود. اگر فرد به ناخالصی های بتائین حساسیت داشته باشد، چشم ها و پلک ممکن است دچار عوارضی همچون درد، قرمزی، خارش و ورم شوند.

اگر تحریک چشم ها با شستشو از بین نرفت، فرد باید به پزشک مراجعه کند.

محصولات حاوی بتائین

بتائین ممکن است در محصولات شوینده بدن، مو و صورت از قبیل موارد زیر یافت شود:

  • شامپوها
  • نرم کننده های مو
  • پاک کننده های آرایش
  • صابون های مایع
  • شامپو بدن ها
  • کرم های اصلاح
  • محلول های لنز
  • برخی از خمیردندان ها

همچنین بتائین ماده اولیه ای رایج در اسپری های تمیزکننده خانگی و ضد میکروب ها است.

نام های دیگر بتائین

1-propanaminium

hydroxide inner salt

CADG

cocamidopropyl dimethyl glycine

Disodium cocoamphodipropionate

مشخصات محصول

نام انگلیسیCocamidopropyl Betaine
ظاهرمایع زرد رنگ
Cas Number86438-79
فرمول مولکولیCH3(CH2)10CONHCH2CH2CH2N+(CH3)2CH2CO2
HS Code34021900
جرم مولکولی358

آنالیز محصول

پارامترمقدارواحد
اکتیوحداقل 30درصد وزنی
باقیمانده خشکحداکثر 37درصد وزنی
نقطه کدورت3-درجه سانتیگراد
pH4.5 تا 5.5بدون واحد
دمای انجماد10-درجه سانتیگراد

کاربردها

  • انواع شامپوها
  • شامپو کارواش
  • انواع محصولات بهداشتی
  • مایع دستشویی
  • صنایع نساجی

بسته بندی

  • بشکه 200 کیلویی

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات

Call Now Button