گلیسیرین

برای استعلام قیمت گلیسیرین مالزی و دریافت اطلاعات با ما تماس بگیرید.

خانلو:09129297066

تولید کننده مالزی
نام های دیگر گلیسیرول
حداقل سفارش
قیمت تماس بگیرید

معرفی محصول گلیسیرین

گلیسیرین یک محصول جانبی در فرآیند تولید صابون است. این ماده جاذب رطوبت است بدین معنی که رطوبت را درون پوست جذب می کند. همچنین گلیسیرین بسیار هیدروسکوپ است که به معنای این است که این ماده رطوبت هوا را جذب می کند. به دلیل همین خاصیت هیدروسکوپ بودن گلیسرین، گلیسرین خالص 100 درصد اگر روی زبان قرار داده شود موجب تاول می شود. زمانی که با آب رقیق می شود، موجب نرم شدن پوست می شود.

صابون های شفافی که حاوی گلیسیرین بالایی هستند معمولا حدود 15 تا 20 درصد گلیسرین خالص دارند. این صابون ها به نام صابون های روان و ذوب نیز شناخته می شوند که در دمای 160 درجه فارنهایت ذوب و بسیار سریع نیز جامد می شوند. به دلیل مقدار گلیسیرین بالای این صابون ها، رطوبت دهی بسیار بالایی به پوست می دهند. علاوه بر آن، این صابون ها نسبت به صابون هایی که گلیسیرین کمتری دارند، بسیار سریعتر در آب حل می شوند.

گلیسیرین چگونه تهیه می شود؟

تا سال 1889، مردم نمی دانستند که چگونه می توان گلیسیرین را از فرآیند تولید صابون استخراج کنند به همین دلیل گلیسیرین مورد نیاز برای کاربردهای دیگر به طور تجاری از صنایع تولید شمع تولید می شد. در سال 1889، روشی برای جداسازی گلیسیرین از صابون ابداع شد. نخستین استفاده از گلیسیرین در تهیه نیتروگلیسیرین برای درست کردن دینامیت بود که تجارت صابون سازی را به حرفه ای سودآور تبدیل کرد.

تکنیک جداسازی گلیسیرین از صابون، فرآیندی نسبتا پیچیده است. به بیان ساده، صابون از چربی و قلیا ساخته می شود. چربی به دلیل ساختار شیمیایی اش به خودی خود دارای گلیسیرین است. زمانی که چربی و قلیا با هم واکنش می دهند، گلیسیرین به عنوان محصول جانبی این واکنش ایجاد می شوند. هرچند از نظر شیمیایی جدا شده است اما هنوز در مخلوط صابون ترکیب شده است.

برخی از تولید کنندگان صابون که از فرآیند سرد در این مرحله صابون ها را قالب گیری می کنند در صورتی که تولیدکنندگان بزرگتر به آن نمک می زنند. نمک صابون را سفت تر و منجمد تر می کند. سپس گلیسیرین استخراج می شود. سپس گلیسیرین خالص به وسیله تقطیر جدا می شود و در نهایت گلیسیرین با فیلتر کردن با الکل یا سایر روش های سفید سازی بی رنگ می شود.

خواص گلیسیرین

گلیسیرین مایعی ویسکوز، بی رنگ و بی بو است که فرمول ترکیب شیمیایی آن HOCH2CH(OH)CH2OH است. این ماده در فرمولاسیون محصولات دارویی بسیار کاربرد دارد. گلیسیرین طعمی شیرین با درجه سمیت پایین و 3 گروه الکل هیدروکسیل آبدوست دارد که مسئول حلالیت این ماده در آب و خاصیت هیدروسکوپ بودن آن هستند. این ماده شیمیایی دارای تنش سطحی 65 نیوتن بر متر در دمای 30 درجه است و ضریب دمایی -0.0598 mN/(m K) دارد.

نکته مهم درمورد گلیسیرین این است که این ماده باید درون ظرف زیرصابونی قرار داده شود تا آب صابون بخوبی گرفته شود و موجب ژلی شدن صابون نشود.

کاربردهای گلیسیرین

علاوه بر تولید نیتروگلیسیرین، گلیسیرین در سایر فرآیندهای مختلف از جمله موارد زیر استفاده می شود:

  • تولید صابون و مایعات دستشویی
  • نگهدارنده میوه ها
  • به عنوان پایه لوسیون ها
  • جلوگیری از یخ زدن جک های هیدرولیک
  • روانکاری قالب ها
  • در برخی جوهرهای پرینت، در تولید کیک و آبنبات(به دلیل خاصیت ضد عفونی کنندگی)
  • گاهی اوقات برای نگهداری از نمونه ادرار آزمایشگاهی در ظروف آزمایشگاهی
  • به عنوان حلال در کارخانه های جوهرهای آلکید رزین و استرگام

فواید گلیسیرین در مراقبت پوست

گلیسیرین آبدوست است که به معنای ارتقاء نگه داری رطوبت در پوست است. این ماده خاصیت خشک کردن پوست را ندارد و از این رو پوست را نرم و لطیف می کند. گلیسیرین برای پوست آرنج، پاشنه پا، پوست های خشک و شکننده و پوست کودکان بسیار موثر و عالی است.

مشخصات محصول

نام انگلیسیGlycerine / Glycerol
ظاهرمایع ویسکوز بی رنگ
Cas Number56-81-5
فرمول مولکولیC3H8O3
HS Code29054500
جرم مولکولی92

آنالیز محصول

پارامترمقدارواحد
خلوصحداقل 99درصد وزنی
دانسیته1.25گرم بر میلی لیتر
نقطه ذوب20درجه سانتیگراد
نقطه جوش290درجه سانتیگراد
pH محلول 5%5.5 تا 8بدون واحد

کاربردها

  • تولید رزین
  • تولید پلی اورتان
  • صنایع دارویی
  • صنایع آرایشی و بهداشتی

بسته بندی

  • بشکه 250 کیلویی
  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات

مقالات

Call Now Button