سدیم لوریل سولفات – اس ال اس – SLS

برای استعلام قیمت اس ال اس و دریافت اطلاعات با ما تماس بگیرید.

خانلو:09129297066

تولید کننده مالزی
نام های دیگر سدیم لوریل سولفات – SLS
حداقل سفارش
قیمت تماس بگیرید

معرفی محصول اس ال اس

سدیم لوریل سولفات چیست؟ این ماده به صورت پودر، پرک یا کریستال هایی به رنگ سفید یا کرمی است که به طور عمده به صورت سورفکتانت، امولوسیون کننده، فومر، پخش کننده و وتینگ ایجنت در بسیاری از صنایع از جمله شوینده و محصولات مراقبت شخصی استفاده می شود.

سایر نام ها

سدیم لوریل سولفات اغلب با نام SLS شناخته می شود اما این ماده نام های متفاوت دیگری نیز می تواند داشته باشد که در اینجا به آنها می پردازیم:

نام های رایج و نام های تجاری سدیم  لوریل سولفات:

  • Aquarex ME
  • Aquarex methyl
  • Carsonol SLS
  • Dehydrag sulfate GL emulsion
  • Dodecyl alcohol, hydrogen sulfate, sodium salt
  • Dodecyl sodium sulfate
  • Dodecyl sulfate, sodium salt
  • Dreft
  • Duponal
  • Duponal WAQE
  • Duponol C
  • Duponol ME
  • Duponol WA
  • Duponol WAQ
  • Emal 10
  • Irium
  • Lanette Wax-S
  • Lauryl sodium sulfate
  • Lauryl sulfate sodium salt
  • Maprofix 563
  • Maprofix NEU
  • Maprofix WAC
  • Maprofix WAC-LA
  • Monogen Y 100
  • NCI-C50191
  • Neutrazyme
  • Orvus WA Paste
  • Perklankrol ESD 60
  • Perlankroll
  • Quolac EX-UB
  • SDS
  • Sipex OP
  • Sipon PD
  • Sipon WD
  • Sodium dodecylsulfate
  • Sodium lauryl sulfate ether
  • Sodium N-dodecylsulfate
  • Solsol needles
  • Sepanol T 28
  • Stepanol ME
  • Stepanol ME dry AW
  • Stepanol methyl
  • Stepanol methyl dry AW
  • سولفوریک اسید, مونو دودسیل استر, نمک سدیمی
  • Tarapon K 12
  • Texapon K 12
  • Trepenol WA: 000151-21-3
  • فرمول شیمیایی: C12-H26-O4-S.Na

نکته: سدیم لوریل سولفات نباید با سدیم لورت سولفات یا به اصطلاح تگزاپن اشتباه گرفته شود. این دو ماده کاملا با یکدیگر تفاوت دارند و مواد شیمیایی مجزایی هستند. هر چند، سدیم لورت سولفات اغلب از سدیم لوریل سولفات ساخته می شود.

استفاده  از sls در شوینده ها

سدیم لوریل سولفات در گستره وسیعی از شوینده های منزل و ماشین به دلیل قابلیت تولید فوم زیاد، نفوذ در چربی و معلق کردن ذرات خاک استفاده می شود و همینطور اینکه این ماده به راحتی شستشو و تمیز می شود. اس ال اس در محصولات شوینده خانگی را می توان در مایعات ظرفشویی، شامپو فرش ها، محصولات شوینده سرویس های بهداشتی و کاشی و سرامیک، لکه زدا ها، پاک کننده های چند منظوره، شوینده های لباس، شیشه پاک کن ها و بسیاری موارد دیگر یافت. در محصولات شوینده ماشین نیز ممکن است در شوینده های کارواش و روکش صندلی ماشین از سدیم لوریل سولفات استفاده شود. سدیم لوریل سولفات از نظر شویندگی مابین اسید سولفونیک و تگزاپن قرار می گیرد.

سایر موارد مصرف سدیم لوریل سولفات

موارد مصرف سدیم لوریل سولفات فقط به شوینده ها محدود نمی شود و شما می توانید این ماده را در بسیاری از صنایع دیگر پیدا کنید. از این ماده شیمیایی در تولید محصولات مراقبت شخصی مانند خمیردندان، صابون های دست، کرم های اصلاح، شوینده های صورت و بدن، شامپوها، نرم کننده ها و محصولات رنگ مو استفاده می شود.

علاوه بر آن، این ماده همچنین در محصولات مراقبتی حیوانات خانگی مانند شامپوها استفاده می شود. نه تنها این موارد، باید گفت که sls حتی به عنوان افزودنی غذا نیز استفاده می شود. سازمان غذا و دارو آمریکا مجوز استفاده از sls در مواردی همچون روکش کردن میوه های تازه، امولوسیون کنندگی سفیده تخم مرغ، تولید مارشمالو و … را داده است.

سلامتی و ایمنی استفاده از sls

گفته شده است که sls زمانی که در محصولاتی استفاده شود که شسته می شوند، خطری ندارند و در موارد دیگر درصد استفاده از آن باید زیر یک درصد باشد.

تاثیرات محیط زیستی

توقع نمی رود که sls در طبیعت باقی بماند که این موضوع برای طبیعت خوب است اما گفته می شود که این ماده برای موجودات زنده آبزی سمی باشد. بنابراین، با توجه به اینکه این ماده روزانه در سراسر دنیا از محصولات مراقبت شخصی یا شوینده ها در فاضلاب ها رها می شود، باید مورد توجه قرار گیرد.

جایگزین های سازگار با محیط زیست

امروزه تولید کنندگان بیشتر از قبل به فکر تغییر در فرمولاسیون هستند، زیرا می دانند با مشتری هایی مطلع و باهوش سروکار دارند. برای مثال شرکتی از گلیسیرریزیک اسید که از شیرین بیان استخراج می شود در خمیردندان های فاقد sls خود استفاده می کنند. شاید این محصولات کف زیادی نداشته باشند ولی این بدین معنا نیست که آنها به اندازه کافی خوب نیستند و شویندگی خوبی ندارند.

مشخصات محصول

نام انگلیسیSodium lauryl sulfate-SLS
ظاهرجامد پودری یا رشته ای – مایع ویسکوز 30 درصد
Cas Number 151-21-3
فرمول مولکولی CH3(CH2)nOSO3Na, n=11,13
HS Code 28331990
جرم مولکولی 288

آنالیز محصول

پارامترمقدارواحد
خلوصحداقل 92درصد وزنی
نمک های معدنی2 تا 5.5 درصد وزنی
درصد آب2 تا 3 درصد وزنی
ظاهرپودر سفید – رشته سفید
pH محلول 1%7.5 تا 9.5بدون واحد

کاربردهای اس ال اس

  • تولید خمیر دندان، شامپو، محصولات آرایشی
  • تولید دیوار پیش ساخته، افزودنی بتن
  • صنایع دارویی و کشاورزی
  • صنایع معدنی

بسته بندی

  • کیسه 25 کیلویی
  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

محصولات

مقالات

Call Now Button